"Ferma Vedetelor": S-a aflat la primul duel și a plecat acasă

20 aprilie 2016 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce Octavian Strunilă, Fermierul șef al săptămânii, l-a numit ca prim duelist pe Marcel Toader, acesta l-a ales drept competitor pe actorul Paul Ipate, cel care a putut să-și aleagă probele.

Marcel s-a aflat pentru prima dată la duel, dar Paul a fost în această ipostază de încă două ori înainte. Ambii concurenți au dat tot ce au putut, dar învingător a fost doar unul.

Prima rundă: Ceasul

Scopul probei a fost găsirea unor pietre cu literele care compun cuvintele Ferma Vedetelor. Cel care a reușit să facă asta cel mai repede, a câștigat. A existat și un joker, o piatră pe care oricine o putea folosi o singură dată și doar într-un caz excepțional, doar dacă pierdea o piatră. Paul a fost mai rapid și și-a adjudecat prima probă.

Runda a doua: Statuile

Fiecare a trebuit să stea pe una dintre piramide, într-un picior, și să țină în mâini câte o lingură cu câte un ou.  Nu au avut voie să schimbe poziția mâinilor, să intimideze adversarul sau să schimbe piciorul pe care stau. Ambii concurenți au rezistat eroic puțin peste 27 de minute, dar Marcel s-a dezechilibrat și a pierdut astfel proba și duelul.

Paul este astfel la a treia victorie în cadrul duelurilor din "Ferma Vedetelor". Marcel Toader a trebuit să se despartă de soția sa, Maria, care a rămas în continuare în competiție.

Mai multe