"Ferma Vedetelor": un concurent-surpriză s-a întors în Cipru

30 martie 2016 17:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel mai hulit concurent din această ediție a "Fermei Vedetelor" s-a întors în competiție. Eliminat printr-o decizie surprinzătoare de-a lui Ami, Mircea N. Stoian a fost trimis la o altă fermă, unde a trebuit să lucreze. Experiența i-a priit, căci, spre deosebire de ceilalți, a avut mâncare la discreție.

Jurnalistul s-a întors în competiție. A intrat pe geam în plină noapte și i-a surprins pe unii dintre concurenți. Alții au declarat că se așteptau la o asemenea "lovitură". Sorana a dat alarma în mijlocul concurenților: "Visul vostru s-a întors. Nu a fost o surpriză să-l văd revenind în Fermă, dar este o persoană care nu îmi place".

Strunilă l-a luat la întrebări: ai de gând să rămâi?, ai venit cu gânduri bune? Stoian a dovedit să nu și-a iertat colegii, căci le-a adus doar șapte covrigi, deși ar fi putut să le aducă chiar și o ladă de mâncare, după cum el însuși a spus, dar faptul că nu a fost tratat cum i-ar fi plăcut, l-a determinat să vină aproape cu mâna goală.

Față de Ami a spus că nu are nicio ranchiună, căci votul ei l-a trimis la mai bine, căci în ferma cealalată a muncit, a mâncat bine și a trăit printre oameni pe placul lui.

Mai multe