Fetele de la Amadeus au inaugurat cea mai modernă pistă aviatică din România

26 august 2014 13:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumoasele artiste din trupa Amadeus au inaugurat cea mai modernă pistă din România, cea a aeroportului Internațional Iași, printr-un concert cu totul inedit.

Renumite pentru spectacolele lor elegante, cu prestanţă, cele patru artiste au susținut cel mai matinal show din carieră, la ora nouă dimineața, în fața invitaților speciali: Ioan Rus, Ministrul Transporturilor, ambasadori, diplomați, parlamentari, primari și oameni de afaceri. Purtând rochii elegante, în combinații de alb și negru, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au cântat la vioară, violocel și pian arii clasice, pe ritmuri moderne, precum și piese din repertoriul propriu.

Înaintea recitalului a avut loc o slujbă religioasă, iar evenimentul inaugural a mai inclus aterizarea primului zbor oficial pe noua pistă (cursa TAROM Roma – Iaşi), precum și un spectacol aviatic susţinut de către echipa de acrobaţie Hawks of Romania.

Aceasta a fost pentru prima dată când un artist sau o formație din România concertează la inaugurarea unei piste aviatice, susținând un recital în zona unde decolează și aterizează avioanele.

Mai multe