Fetele de la Bambi, bairam de zile mari! Cu ce ocazie au petrecut

23 octombrie 2015 14:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Denisa (28 de ani) și Raluca Tănase (30 de ani), surorile din trupa Bambi, au dansat și s-au distrat până în zorii zilei. Cele două artiste au organizat o petrecere care a început joi, 22 octombrie, în jurul orei 21.00, și s-a terminat în jurul orei 1.00.

Acestea și-au chemat colegii de la „Șerif de România”, dar și pe câțiva din echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”, la un restaurant de fițe din Capitală, unde au sărbătorit aniversarea de 28 de ani a Denisei Tănase.

Denisa de la Bambi, petrecere de pomină alături de colegi

La eveniment au participat multe personalități din showbiz-ul românesc, printre care și Vladimir Drăghia (29 de ani), Natalia Mateuț (24 de ani), Ozana Barabancea (46 de ani), Daniel Iordăchioaie (47 de ani) și mulți alți prieteni ai celor două surori. Prietenii de la „Șerif de România” i-au pregătit un tort special Denisei, în ton cu tematica emisiunii. „La mulți ani, soldat!”, scria pe prăjitura festivă, decorată cu o cască de armată, un medalion din aceeași categorie, o grenadă și alte elemente militare.

Mai mult, la sfârșitul petrecerii, Denisa a fost copleșită de darurile primite din partea invitaților. Aceasta le-a strâns într-o cameră, pe care a umplut-o cu pungi de cadouri, buchete de trandafiri și flori de toate culorile.

Mai multe