Fetele de la Bambi se transformă în Moş Crăciun!

8 decembrie 2014 22:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fetele de la Bambi, Raluca şi Denisa au colecţii de mobilier, ce le poartă numele, şi le fac daruri tuturor clienţilor. Cele două tinere vor fi pe post de Moş Crăciun, toată luna decembrie.

Au colecţii de mobilier, ce le poartă numele. Denisa Rich şi Raluca Divine şi-au achiziţionat pentru casă, obiecte de  moblier în ultimele tendinţe, iar pentru luna decembrie, împreună cu Slava Mobila au creeat pentru admiratorii săi, dar nu numai, mobilierul economic, pentru orice buzunar, dar de cea mai bună calitate.

“Am ales mobilier de dormitor de calitate, dar care, doar în această lună poate fi achiziţionat cu doar 2.498 lei.Acesta se poate adapta casei dvs. pentru că el poate fi realizat la comandă, în dimensiunile şi culorile pe care vi le doriţi”, ne-a mărturisit Raluca de la Bambi. “Ne-am gândit să alegem şi mobilier pentru living, mai exact o bibliotecă, pentru că este foarte important, nu doar aspectul, ci şi calitatea materialelor. Preţurile mici pot oferi şi calitate, aşa că, biblioteca poate fi achiziţionată, doar în această lună, la doar 1998 lei. În plus, dacă iei de la Slava Mobila, luna aceasta, primeşti şi o brăţară personalizată rudraksha, care să aducă prosperitate casei tale”, a completat Denisa Tănase. 

Mai multe