Fetele de la Click! Models au făcut spectacol într-un club de noapte

9 octombrie 2015 11:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o vară fierbinte în care fetele de la Click!Models s-au bucurat de fiecare rază de soare și și-au etalat trupurile sexy la piscină, a venit vremea distracțiilor în cluburi. După câteva ture prin oraș s-au oprit la unul dintre cele mai exclusiviste locuri din București, Buckingham Night Club.

La apariția superbelor modele, atmosfera din clubul cu specific medieval s-a incins imediat. Andreea, Cosmina, Florina, Lucy, Mihaela, Oana și Yulya au dat startul petrecerii. Voia bună a molipsit pe toată lumea, iar veselia fetelor și a celor prezenți în incintă s-a auzit pretutindeni.

Alin Anghel, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați manageri de club de noapte din oraș, s-a ocupat personal de confortul frumoaselor domnișoare. Iar ca totul să fie perfect le-a răsfățat pe modele cu șampanie Buckingham VIP, pe care acestea au savurat-o din plin.

Iată ce au făcut frumoasele modele în club

Fotograful vedetelor, Zoltan Lorencz, şi şeful departamentului foto al celui mai citit ziar din România, Florin Şuler, le-a oferit fetelor de la Pagina 3 o ședință foto incendiară. Îmbrăcate doar în lenjerie intimă foarte sexy, superbele modele au făcut spectacol în fața camerei de filmat.

Make-up artistul Daniela Nimirceag a avut grijă ca tinerele domnișoare să arate impecabil.

Cheful a ţinut toată seara, iar fetele nu s-au dat plecate acasă fiindcă atmosfera în club era una de zile mari. Însă au promis că se vor întoarce cu prima ocazie pentru noi surprize.

Mai multe