Fetele de la Click! Models, cele mai sexy Crăciuniţe. Care este preferata ta?

22 decembrie 2017 10:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Magia sărbătorilor de iarnă ne cuprinde pe toți indiferent de vârstă. Fetele de la Click! Models au vrut să simtă din plin acest eveniment, s-au îmbrăcat în Crăciunițe și au încins atmosfera în clubul The Bankers din Centrul Vechi.

De confortul frumoaselor domnişoare s-a ocupat personal proprietarul acestei locaţii, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați patroni de restaurant și club de noapte din oraș. Iar ca totul să fie perfect, le-a răsfățat pe modele cu tot felul de preparate și băuturi fine.

Fetele de la Click! Models, Anda, Florina, Georgiana, Ionela, Irina,Yulya, împreună cu maestrul fotograf Zoltan Lorencz, make-up artist Elena Mihalache şi nu în ultimul rând Florin Şuler, şeful departamentului foto de la ziarul Click!, ziarul numărul 1 din România, s-au bucurat de atmosfera primitoare din clubul The Bankers.

De vestimentaţia crăciuniţelor sexy s-a ocupat Beatrice Dinu, fashion stilist.

Cheful a ţinut până târziu, iar domnişoarele n-au vrut să plece acasă fără să mulţumească managerul locaţiei şi barmanului Sami. Ele au mai promis că se vor întoarce cu prima ocazie pentru a se distra din nou în ospitalierul club The Bankers.

Mai multe