Fetele de la Click! Models, în costume de baie minuscule la Green Pool

27 iulie 2017 11:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ademenite de vremea toridă, frumoasele fete de la Click! Models au ales să se răcorească la piscina Green Pool&Restaurant din Cartierul Verde, Bragadiru, o oază de relaxare. Domnişoarele au purtat nişte costume de baie minuscule care au stârnit fantezii în rândul bărbaţilor aflaţi acolo.

De confortul modelelor s-a ocupat George Mihai, managerul clubului Green Pool&Restaurant. Fetele s-au distrat de minune, iar veselia lor a molipsit pe toată lumea.

Fotograful vedetelor, Zoltan Lorencz, şi şeful departamentului foto al celui mai citit ziar din România, Florin Şuler, le-au oferit frumoaselor de la Pagina 3 o ședință foto de zile mari. Bonita, Cosmina, Florina, Irina, Iustina, Maria şi Yulya au savurat fiecare moment petrecut la piscină. Cheful a ţinut toată ziua, iar fetele nu s-au dat plecate acasă până când n-a dispărut și ultima rază de soare de pe cer, dar cu promisiunea că vor reveni.

Poze fierbinţi cu modelele de la Click!

Make-up artistul Elena Mihalache a avut grijă ca tinerele domnișoare să arate impecabil. Corina Gabriela, hair stilist, s-a ocupat de aranjarea şi coafarea părului.

Fashion stilist: Beatrice Dinu

Mai multe