Fetele de la Click! Models și-au etalat trupurile sexy la piscină

22 septembrie 2015 11:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toamna se apropie cu pași repezi, iar fetele de la Click! Models vor să profite de o ultimă bălăceală în piscină. Pentru acest eveniment au ales una dintre cele mai exclusiviste piscine din oraș, Green Pool&Restaurant din Cartierul Verde, Bragadiru, patronat de George Mihai.

Atmosfera din incinta clubului s-a schimbat imediat la apariția superbelor modele. Anastasia, Maria, Elena, Florina, Karina, Lucy și Oana nu au stat prea mult pe gânduri, și-au dat hainele jos și s-au aruncat în apă. Fetele s-au distrat de minune, iar veselia lor a fost surprinsă de fotograful vedetelor, Zoltan Lorencz.

De confortul frumoaselor domnișoare de la Click! Models s-a ocupat Ionuț Mihai, managerul clubului Green Pool&Restaurant, care le-a asigurat acestora toate condițiile pentru a se simți perfect. Cu atât mai mult, Ionuț a fost plăcut impresionat de frumusețea ucrainencei Anastasia pe care, în glumă, a spus că și-ar dori să o fure.

Fotograful vedetelor, Zoltan Lorencz, şi şeful departamentului foto al celui mai citit ziar din România, Florin Şuler, le-a oferit fetelor de la Pagina 3 o ședință foto de zile mari. Îmbrăcate doar în costume de baie extrem de sexy, superbele modele au savurat fiecare moment petrecut la piscină.

Make-up artistul Daniela Nimirceag a avut grijă ca tinerele domnișoare să arate impecabil. Cheful a ţinut toată ziua, iar fetele nu s-au dat plecate acasă până când n-a dispărut și ultima rază de soare de pe cer, dar cu promisiunea că vor reveni.

Mai multe