Fetelor, nici la plajă nu renunţaţi la «tencuială»?

1 august 2017 21:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare, soare, briză, nisip! Toate aceste delicii, pe care ni le oferă vacanţele, n-ar trebui să aibă nimic în comun cu “măştile” pe care ni le punem seara, la club sau la o ieşire la restaurant. Vedetele nu ţin însă cont şi se duc la plajă fardate şi aranjate ca la şedinţele foto.

Diana Munteanu (38 de ani) a intrat în vacanţă cu emisiunea “Prietenii de la 11”, pe care o prezintă cu Florin Ristei, la Antena 1, aşa că ar putea să-şi lase tenul să respire. Blondina n-a renunţat însă la machiajul de televiziune nici măcar la plajă. Fotoreporterii Click! au surprins-o cu gene false, ochii conturaţi cu negru şi cu fard pe pleoape. Aranjată ca pentru un chef în toată regula am găsit-o la plajă şi pe Roxana Vaşniuc (32 de ani), fostă prezentatoare la Etno TV.

Bomba-sexy avea un costum de baie decoltat, cu vedere la silicoane, iar pe faţă trona un machiaj efectuat cu multă migală: fard argintiu, sprâncene conturate, rimel şi ruj. Tot cu buze colorate au ales să se bronzeze şi Oana Lis (37 de ani), şi Manuela Fedorca (42 de ani).

Prima şi-a asortat rujul cu costumul de baie roşu, iar cea de-a doua a optat pentru un ruj roz aprins, care mergea perfect cu tenul bronzat. Dar nu pe plajă.

Toată numai fiţă a fost, la Mamaia, senzuala Andreea Lazăr, iubita lui Luis Lazarus. Cunoscută sub numele de scenă Goddess Andreea, solista a făcut paradă cu costumul de baie Louis Vuitton, cu geanta de la aceeaşi firmă, dar şi cu trupul sexy. Părul era liber precum valurile din faţa ei, iar buzele pline erau conturate puternic, cu roşu.

Ele au nota 10 pentru că nu s-au machiat deloc!

Pentru vedetele de mai sus avem şi două exemple pozitive, tot din partea colegelor lor de breaslă. Solista Alexandra Stan (28 de ani) şi-a etalat la plajă, în Constanţa, sânii frumoşi şi naturali, dar şi faţa de la prima oră, adică fără fond de ten, pudră şi alte artificii. Alexandra avea părul prins, aşa că s-a bălăcit în voie, fără să se teamă că i se scurge machiajul sau că i se strică freza.

Şi Anda Adam (37 de ani) ne-a surprins plăcut, căci am găsit-o la plajă extrem de naturală. Dacă pe reţelele sociale şi în concerte preferă să facă exces de machiaj, la mare s-a dus aşa cum trebuie şi aşa cum ne recomandă toţi dermatologii: doar cu cremă de pretecţie solară pe faţă.

Mai multe