Fetelor, urgent la sala de sport! Profa de fitness a analizat siluetele vedetelor

13 iulie 2017 20:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au dezbrăcat pe Litoral, iar acum suportă consecinţele. Unele vedete au primit notă de trecere, altele ar trebui să doarmă în sala de fitness. Concluziile le-a tras profa de sport Ioana Ivan, care lucrează la sala “Maxgym” din Ploieşti. “Un corp bine lucrat este unul sănătos şi o carte de vizită oriunde te-ai afla! Spor(t) în toate!”, ne-a urat ea.

Graţiela Duban, atenţie la coapse! “Are nevoie să-şi lucreze coapsa interioară şi zona inferioară a abdomenului.

Surplusul de grăsime de pe abdomen este inestetic chiar şi într-un costum întreg.

Totodată, spatele şi talia au nevoie de exerciţii de tonifiere şi de susţinere, dar şi posteriorul ar mai trebui lucrat. Braţele au nevoie de exerciţii cu greutăţi!”

Ramona Prodea, probleme cu celulita.

“Celulita vizibilă este inestetică.

Partea interioară a coapsei, abdomenul, oblicii abdominali, drepţii abdominali şi braţele au nevoie de tonifiere. Spatele, totodată, are nevoie să fie lucrat!”.

Andreea Antonescu, apu­­­­că-te de abdomene!

“Aşa cum se vede în poză, abdomenul sare în evidenţă cel mai mult.

Surplusul de grăsime trebuie dat jos şi mare atenţie la partea lui inferioară şi la oblici. Fesierul lasă de dorit, e insuficient de ferm şi de conturat, zona interioară a coapsei piciorului, dar şi braţele au nevoie de exerciţii!

Spatele, precum şi talia, au nevoie de tonifiere, de creştere musculară”.Natalia Mateuţ are nevoie de exerciţii pentru braţe. “Zona muşchilor adductorilor este nelucrată, totodată fesierul mai are nevoie de exerciţii pentru conturare şi fermitate.

Abdomenul nu se vede foarte bine, dar cred că oblicii abdominali au nevoie de retuş. Braţele, mai mult conturate”.Elena Băsescu trebuie să lucreze posteriorul. „Pentru o mămică arată ok. Se poate lucra fesierul, trebuie conturat şi redusă celulita. Abdomenul pare plat, dar are nevoie de susţinere, oblicii abdominali trebuie lucraţi. Spatele este inestetic, iar braţele au nevoie de tonifiere!”.

Mai multe