Fetiţa aceasta este astăzi una dintre cele mai sexy asistente tv. Ghiceşti care?

18 decembrie 2015 16:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are mare priză la publicul masculin şi este şi de înţeles de ce. Fetiţa care în copilărie urca timid pe scenă la grădiniţă, este astăzi una dintre cele mai sexy asistente tv. Bruneta şi-a păstrat culoarea părului pe care o avea de când era doar o fetiţă, doar că acum are mult mai multă încredere în forţele proprii.

Ce nostalgică a devenit în aceste zile asistenta Simonei Gherghe. Ea şi-a amintit de sărbările de Crăciun de la grădiniţă la care se pregătea cu mare emoţie. Iuliana Luciu (28 de ani) a publicat  pe o reţea socială o imagine cu ea când avea doar câţiva anişori. Tunsă scurt, cu părul negru ca abanosului, micuţa Iuliana recită o poezie în faţa părinţilor adunaţi să-i susţină pe micuţi.

La peste două decenii distanţă de la acest moment, Iuliana este tot pe o scenă, dar în spatele ecranului o urmăresc milioane de telespectatori. Sora Nicoletei Luciu este asistentă la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1. Deşi nu este ea în centrul atenţiei, bruneta are şi numeroşi fani în rândul publicului de sex masculin care deschid special televizoarele pentru a o vedea în acţiune.  

Mai multe