Fetiţa crescută de Luminiţa Anghel, vândută unei familii din America?

5 decembrie 2014 16:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Angelica Constantin, mama biologică a fetiţei crescute de Luminiţa Anghel, este acuzată că a vândut-o pe Măriuca unei familii din Statele Unite.

Ana Vasile, o femeia căreia Angelica Cosntantin i-a cerut bani şi haine pentru băieţelul ei, Jenel, a declarat la Acces Direct că aceasta a luat bani de la o familie de români din Statele Unite pentru a le-o da spre adopţie.

Luminiţa Anghel riscă să rămână fără Măriuca, fetiţa pe care a salvat-o dintr-un centru de plasament şi pe care a crescut-o până acum, deoarece cea care a adus-o pe lume a tranzacţionat-o ca la piaţă, în faţa unui salon de înfrumuseţare.

"Mi-a zis că fetiţa e promisă unei familii din America. Doamna care urmează să ia copila a fost în salon şi apoi a stat de vorbă cu ea în faţa clădirii. N-o ştia până atunci, a cunoscut-o pe stradă, în faţa salonului, când era cu băiatul la cerşit. I-a spus că mai are o fetiţă, dar că e dată la orfelinat. Iar doamna s-a oferit pe loc să-i ia fetiţa", a declarat Ana Vasile.

Trăia cu Măriuca printre gunoaie

O echipă de jurnalişti ai Antenei 1 a vizitat fosta locuinţă a Angelicăi Constantin, dintr-un ghetou din cartierul 23 August şi a fost îngrozită de condiţiile mizerabile găsite acolo. Igrasie, gunoaie, frig şi un miros pestilenţial. Acolo şi-a crescut Angelica fetiţa până când a hotărât s-o dea la centrul de plasament. Vecinii s-au aliat împotriva femeii şi o acuză de rele tratamente la adresa Măriucăi. "Se purta foare urât cu ea şi o bătea. O închidea în casă, iar ea se ducea la cerşit, apoi o trimitea la mine să deschidă frigiderul că ea nu avea ce să-i dea să mănânce", a afirmat una dintre locatarele ghetoului.

Mai multe