Fetița Cristinei Șișcanu a împlinit 3 ani. Petrecere în curte cu sushi, unicorni și baloane gigant

29 aprilie 2020 19:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de 29 aprilie este una specială pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pentru că marchează ziua de naștere a fiicei lor, Petra. În ciuda faptului că se află izolați în casă din cauza pandemiei de coronavirus care a răvășit întreaga lume, Cristina și Mădălin au făcut tot posibilul ca micuța să aibă parte de o aniversare pe cinste.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit pe 29 aprilie ziua de naștere a fiicei lor, Petra. Așa cum era de așteptat, cei doi părinți au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca sărbătorita să se bucure de aniversare chiar dacă nu a putut părăsi locuința din cauza pandemiei.

Cristina și Mădălin i-au organizat micuței o mini-petrecere acasă, iar cadourile au fost nelipsite, la fel și baloanele multicolore.

Îmbrăcată într-o rochiță de prințesă, Petra a pozat alături de mama ei, care a încărcat imaginile pe pagina de Instagram, pentru a le arăta prietenilor din mediul online cum se distrează alături de fiica sa. Petra este o fană înfocată a unicornilor, căci ei nu au lipsit nici de pe tricoul fetiței, nici din cameră, acolo unde au fost prezenți în forma unui balon gigantic.

Tortul a fost unul la fel de colorat și de vesel, iar mama și fiica l-au apreciat. Masa din curte a fost plină cu bunătați și în centrul ei s-a aflat un vas imens cu sushi. 

Cristina și Petra se îmbracă asortat

Cristina Șișcanu demonstrează cu fiecare ocazie că este o mămică modernă și extrem de atentă cu micuța ei și a lui Mădălin Ionescu, Petra, care nu iese din casă fără să poarte cele mai „în trend” hăinuțe. Nu de puține ori Cristina a distribuit imagini în care ea și fiica sa poartă ținute asortate. 

Mai multe