Fetiţa Dianei Bişinicu a primit un diamant de ziua ei

28 februarie 2015 22:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Riana, fetiţa cântăreţei Diana Bişinicu, a împlinit vineri doi ani. Pentru că acum deja înţelege ce se întâmplă, mămica ei i-a organizat o super petrecere la un local de lux din Bucureşti, la care au participat 15 copii şi 40 de adulţi, dintre care Oana Roman cu soţul şi fetiţa, Denisa Nechifor cu fetiţa ei, Rania, şi actriţa Ani Creţu cu băieţelul ei, Adan.

Riana a avut nu unul, ci două torturi. „Cel mare, din marţipan, decorat cu 5 personaje din desene animate, a fost mâncat de adulţi, iar pentru copii am făcut un tort raw vegan, cu ingrediente naturale, sănătoase, care nu au necesitat coacere. Eu nu vreau să-i dau copilului meu zahăr, mai ales după ce m-am documentat şi am văzut cât de nociv e”, a declarat Diana. Petrecerea a început la 18.00 şi a durat până la 12.00 noaptea.

Sărbătorita a primit multe hăinuţe şi jucării, dar şi un diamant de 0,12 carate, în valoare de 700-800 de euro, de la bunici. „A mai primit un diamant asemănător când a împlinit un an. Din amândouă îi vom face o pereche de cercei.  Va primi câte un diamant la fiecare aniversare, până la 18 ani. Atunci, din toate, vrem să-i facem un inel”, a declarat cântăreaţa.

Mai multe