Fetița Elenei Gheorghe a fost ca un îngeraș la prima ei ședință foto

6 noiembrie 2017 18:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe este una dinte vedetele autohtone care se bucură de o continuă rază de soare în viața lor, de când au adus pe lume un bebeluș. Cântăreața și-a dus fiica pentru prima dată la o ședință foto și a fost adorabilă.

Pe toată durata ședinței foto, micuța Amelie a dormit foarte liniștită, semn că s-a simțit foarte confortabil în coșulețul împletit în care a fost așezată de fotograf. Îmbărcată cu o rochiță roz, în ton cu floricelele ornamentale ale coșulețului, Amelie a fost ca un îngeraș și i-a umplut mamei sale inima de bucurie.

Elena Gheorghe nu a putut rezista să nu-i cucerească și pe prietenii săi virtuali cu imaginea fetiței sale, așa că a publicat pe o rețea de socializare imortalizarea emoționantului moment: „Aici, Amelie avea în jur de trei săptămâni și s-a comportat exemplar la primul ei shooting (ședință foto, n.r.)”.

Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a doua oară pe 15 iulie, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Amelie. De asemenea, ea mai are și un băiețel.

Mai multe