Fetița Elenei Gheorghe, pericol public: «Amelie a mușcat un câine, era cu blana lui în guriță»

24 iunie 2019 7:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe (33 de ani) nu e doar o cântăreață de succes, dar și o mămică de nota 10. Artista încearcă să se împartă pe cât se poate între concerte și cei doi copii ai ei, Nicholas, în vârstă de 7 ani, și micuța Amelie, care va împlini doi anișori în septembrie.

Aceasta din urma îi dă mari bătăi de cap solistei, căci e tare năzdrăvană. ”Se spune că băieții sunt mai poznași, dar la noi fetița e pericol public. A speriat toata casa. I-am luat un cățeluș și l-a mușcat. Ea a zis: «Mami, eu îl iubesc mult, dar era cu blana lui în guriță. E o mica vampiriță”, ne-a povestit Elena Gheorghe.Atunci când este plecată la concerte, Elena lasă copiii pe mâini sigure. ”Aceeași bonă care m-a crescut și pe mine are grijă de ei. Plus că sunt și bunicii de mare ajutor”, ne-a mai spus solista.

Elena Gheorghe vrea să-și însoare fratele

Familia de machedoni Gheorghe mai are un singur foc. Costin, fratele surorilor Gheorghe, Elena si Ana, devenit celebru dupa participarea la cel de-al treilea sezon “Exatlon”, este neînsurat.

”Mai avem un foc la inimă. Vrem să-i găsim și lui Costin o mireasă cât de curând”, a mai declarat Elena pentru click.ro.Fost fotbalist, Costin Gheorghe (30 de ani) este divorțat și are o fetiță, Ema, în vârstă de patru ani și jumătate.

Citește și:

Cum "păcăleşte" foamea Elena Gheorghe!

Elena Gheorghe, superbă la doar patru zile după naștere. A fost externată

Mai multe