Fetița Liviei Graur, primul copil vizitat de Moș Nicolae

6 decembrie 2021 14:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică seara a fost „operațiunea curățatul ghetuțelor” pentru milioane de copii care l-au așteptat pe Moș Nicolae. Renata (8 ani), fetița prezentatoarei Prima TV, Livia Graur, și-a luat în serios această sarcină și a lustruit încălțările întregii familii. Moșul a răsplătit-o și a vizitat-o prima.

Poate și pentru că e tiza Moșului și-i poartă numele, Nicole Renata a fost privilegiată, căci Moșul a vizitat-o încă dinainte de a merge la culcare. În caz contrar, părinții probabil ar fi făcut noapte albă.

Moșul a trecut pe la Renata încă de duminică seara

„A devenit deja o tradiție ca la noi în casă startul sărbătorilor de iarnă să fie dat de Ajunul Sfântului Nicolae, când împodobim bradul și decorăm casa. Renata și-a curățat cu atenție ghetuțele și le-a așezat lângă pom. A fost o duminică intensă, toată ziua ne-a vorbit numai de Moș. Atât de mare a fost nerăbdarea, încât bătrânelul, amabil, a decis să o viziteze prima, venind de cu seara. În caz contrar, probabil ne-ar fi așteptat o noapte foarte lungă”, ne-a povestit, râzând, Livia Graur.

A primit dulciuri, dar și jucării

Fetița a sperat și în acest an să-l surprindă pe Moșul când îi pune darurile în ghetuțe, dar, ca de fiecare dată, acesta a trecut neobservat. „Cel care l-a dat totuși de gol a fost cățelul nostru, Arlo, care ne-a anunțat ca se întâmplă ceva la parter și așa am coborât și am descoperit surpriza! Și chiar a fost o surpriză pentru că, dacă până acum primea doar dulciuri de la Moș Nicolae, se pare că anul acesta Moșul a ascultat-o și i-a adus și jucării. Asta pentru că mulți dintre prietenii și colegii Renatei se mândreau cu astfel de daruri”, ne-a mai spus prezentatoarea Prima TV. Pe lângă darurile de la Moșul, Renata va mai avea azi parte și de alte surprize. Doar e ziua ei!

Mai multe