Fetiţa ştiristei Anca Lungu a început studiile în Franţa

4 septembrie 2018 17:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii mari pentru Anca Lungu! Ştirista care în urmă cu cinci luni a dat viaţa de vedetă din România pentru una de lux la Nisa, şi-a pregătit fetiţa din mariajul anterior cu Ştefan Lungu pentru sistemul de învăţământ francez. Natalia are 4 ani şi urmează, deşi este doar reco9mandart de autorităţile din educaţie, încă doi ani cursurile unui grădiniţe. În Franța școala este obligatorie de la 6 la 16 ani.

În Franţa anul şcolar a început cu multe griji în familia Ancăi Lungu. Ştirista şi-a dus fetiţa la grădiniţă, la Nisa, iar acomodarea cu acest sistem nou de învăţământ a fost o adevărată provocare pentru mamă şi fiică. Micuţa Natalia şi-a pregătit uniforma specială şi ghiozdanul, aceşti doi ani de grădiniţă, pe care i-a început, fiind un antrenament pentru adevăratele studii care le va face la şcoală.

În Franţa, şcoala elementară, de la 6-11 ani cuprinde – Clasa Pregătitoare, Clasa Elementară nivel 1, Clasa  Elementară nivel 2, Clasa Medie nivel 1 și Clasa Medie nivel 2. Ș

Nu doar Natalia a făcut cunoştinţă cu colegii ei, ci peste 12 milioane de elevi s-au întors, de marţi (4 septembrie), în bănci, în întreaga Franță. 

Mai multe