Fiica «Cenuşăreasă» a lui Ioniţă de la Clejani are concerte în Spania

25 aprilie 2017 21:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniţă de la Clejani, a avut o viaţă plină de suferinţă, dar se descurcă cum poate.

Chiar dacă tatăl său este celebru, un nume mare în muzica lăutărească, tânăra nu a primit, se pare, ajutor din partea acestuia. “Am trecut prin momente grele, dar am reuşit să le depăşesc. Acum îmi merge bine pe plan profesional, am cântări şi peste hotare. M-am ridicat singură, prin muncă, nu am fost ajutată de nimeni. Am concerte prin străinătate, acum sunt plecată în Spania”, a declarat Ramona pentru Click!, care ne-a mai spus că este în plin scandal cu soţul său.

“Sunt în divorţ cu bărbatul cu care am copii, asta de la începutul anului, după o relaţie de opt ani de iubire. Sunt mama a trei copii, însă acum la piept am doar un copil, pentru că două fete sunt la fostul soţ. Îmi doresc să obţin custodia celor trei copii”, ne-a mai declarat Ramona.

În trecut, pentru a se descurca, Ramona a fost nevoită să cerşească pe străzile Londrei. Tânăra a intrat în atenţia publicului după ce a declarat, la emisiuni TV, că Ioniţă de la Clejani ar fi avut o relaţie de 7 ani cu mama ei. Ioniţă este căsătorit cu Viorica şi au împreuă doi copii, pe Margherita şi pe Fulgi.

Mai multe