Fiica Danei Marijuana a cucerit Instagramul cu frumusețea ei. Incredibil cât de transformată este Alessia la 15 ani

1 decembrie 2021 10:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Mariajuana are o fiică de 15 ani de care este foarte mândră. Artista și Alesia au o relație foarte bună și se comportă mai degrabă ca două prietene. Adolescenta are un corp de zeiță și arată ca o un top model de peste ocean.

Fiica Danei Marijuana este o adevărată apariție pe rețelele de socializare, unde este intens comentată și apreciată de urmăritorii ei. Alesia este fără doar și poate o tânără cu un trup de fotomodel, cu o frumusețe asemănătoare egiptencelor. Îmbrăcată în rochii mulate și cu un machiaj care să-i pună în evidență trăsăturile fizice, Alesia Ioana reușește să iasă în evidență oriunde merge.

Dana Mariajuana este mândră de fiica sa, mai ales că este o tânără studioasă, ancorată în proiecte de actorie, specializarea pe care ar vrea să o urmeze în viitor. Adolescenta de 15 ani a fost crescută până la 12 ani de bunicul ei, însă după ce tatăl cântăreței a încetat din viață s-a mutat cu mama sa. 

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, a spus artista, pentru Click.

Dana Marijuana, una dintre cele mai apreciate artiste de hip-hop din România

Dana Coteanu, pe numele ei real, a devenit cunoscută după ce a lansat hiturile „Cea mai fidelă fată” sau „Tre’ să spun”. După ce a rămas însărcinată și s-a căsătorit, „Marijuana”, așa cum mai era numită artista, s-a focusat pe viața de familie. Dana a colaborat de-a lungul timpului cu artiști renumiți de la noi, printre care B.U.G Mafia, Loredana Groza, La Familia, Anda Adam. După ce a renunțat la muzică, Dana Marijuana a început să creeze bijuterii pentru nume celebre din industria modei: Cătălin Botezatu, Laura Olteanu și Mihai Albu. În 2019, „Cea mai fidelă fată” a lansat cartea “Poveste de cartier”. Dana Coteanu a fost căsătorită cu Sebastian Calu, de care a divorțat în 2015. Artista și fostul soț au un copil, pe superba Alesia, care a devenit o adevărată domnișoară.

Alesia apare în videclipul lansat de Tonik Obiektiv feat. DaffOne & Shayan

Mai multe