Fiica Elenei Cârstea îşi caută mama biologică! Reacţia solistei

11 noiembrie 2015 18:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Cârstea nu-şi mai găseşte liniştea. Sanda, fiica cea mare a acesteia, pe care solista a adoptat-o pe când nu avea niciun an, doreşte să-şi cunoască mama biologică. Sanda trăieşte în America, dar a revenit în România pentru a da nas în nas cu femeia care i-a dat viaţă.

Invitată miercuri seară în emisiunea ''La Măruţă'', Elena Cârstea a mărturisit că la vârsta de 20 de ani a făcut o întrerupere de sarcină. După acest moment nefericit, din cauza căruia nu a mai putut avea copii, solista a adoptat două fetiţe, pe Sanda şi Adriana. Aceasta le-a crescut ca şi cum le-ar fi născut ea şi le-a iubit din tot sufletul. Solista le-a crescut pe amândouă în SUA împreună cu soţul său. Acum, fiicele au crescut, cea mare având 18 ani. Sanda a venit în România în speranţa de a-şi vedea mama biologică, iar Elena o susţine.

“Sanda mi-a spus că vrea să-şi cunoască mama biologică, i-am spus că o susţin în acest demers. Eu nu le cunosc pe mamele lor biologica. Acum mulţi ani am făcut o întrerupere de sarcină, nu sunt mândră de asta. Nu îmi este uşor. E fiica mea. Este o chestie dureroasă să o cunosc pe mama biologică a Sandei. Mă gândesc la toată situaţia”, a declarat Elena Cârstea la Pro Tv.

În platoul emisiunii a fost prezentă şi fiica cea mare a Elenei, care, deşi vrea să o cunoască pe femeia ce i-a dat viaţă, tânăra îi este recunoscătoare artistei că a crescut-o şi i-a oferit un trai mai bun.

''Mami, nu trebuie să îşi faci niciun fel de griji. Tu m-ai crescut, m-ai iubit. Mulţumesc pentru tot'', i-a spus Sanda mamei sale adoptive.

Mai multe