Fiica lui Adi Minune are un nou iubit?

3 decembrie 2014 0:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relaţie dintre Franco şi fata lui Minune, Carmen, a ajuns la capăt de drum. După o relaţie de şase luni de zile, cei doi s-au despărţit.

La nici o lună de la separare, Carmen Simionescu (17 ani) se pare că are un alt iubit.

O sursă apropiată celor doi a decis să dezvăluie adevăratele motive care au dus la despărţirea dintre Carmen şi Franco. A mai spus de asemenea că la momentul actual, Carmen este implicată într-o altă relaţie, deşi Franco face eforturi disperate să ajungă din nou la inima puştoaicei.

''Carmen înainte să stea cu Franco, a avut o relaţie de doi ani jumătate, aproape trei cu un băiat Fabi, pe care Adrian Minune i-o promisese mai demult. Dar acesta mai avea şi alte relaţii, de care Carmen se săturase. Aşa a ajuns să se îndrăgostească de Franco, şi ca să le facă în ambiţie, a fugit cu acesta. Carmen acum s-a întors la Fabi, fostul ei prieten. Sunt împreună de o lună de zile'', a dezvăluit tânăra care a preferat să nu îşi dezvăluie identitatea, la emisiunea ''Wowbiz"' de marţi seară.

''Carmen nu vrea să mai audă de Franco. L-a blocat peste tot. Nu mai are acces la ea, nu are cum să mai ia legătura cu ea'', a mai precizat aceasta.

Mai multe