Fiica lui Adi Minune este în culmea fericirii! "Totul a fost posibil cu ajutorul lui Dumnezeu"

11 septembrie 2014 19:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Simionescu trăieşte un vis alături de iubitul ei, Franco. În ciuda faptului că tatăl ei, Adrian minune, s-a împotrivit relaţiei celor doi la început, se pare că lucrurile au intrat în normal.

"La început a fost tragic pentru că toată lumea a luat pasul pe care l-am făcut eu într-un mod urât. Ceea ce am făcut a fost vital pentru viaţa mea de acum. Dacă nu făceam aşa ceva, nu s-ar fi schimbat nimic", a spus Carmen la Acces Direct, făcând referire la perioada în care a fugit de acasă cu Franco.

"Franco a fost acceptat în familia noastră. Tata se înţelege foarte bine cu el şi s-a petrecut minunea. I se datorează mamei mele, care a fost într-un pelerinaj la biserici, în Haţeg. Ea şi-a dorit foarte mul t ca lucrurile să se repare. Când a venit acasă, am avut o discuţie în familie şi totul s-a rezolvat. Franco şi tata se înţeleg perfect. Nu credeam că este posibil aşa ceva. M-a uimit foarte mult faptul că aşa ceva s-a întâmplat. A fost totul posibil doar datorită lui Dumnezeu şi tatălui meu", a adăugat Carmen Simionescu, la Acces Direct.

Mai multe