Fiica lui Adrian Enache e de azi majoră! Mesajul emoţionat al artistului pentru Diana

19 noiembrie 2014 10:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru Adrian Enache va rămâne mereu doar o fetiţă, însă de azi Diana Enache este o adevărată domnişoară majoră. Tânără împlineşte 18 ani, motiv pentru artist să nu-şi mai încapă în piele de fericire când realizaeză cât de mare s-a făcut Diana.

Patru luni au trecut de la incidentul în care Diana Enache a fost atacată în scara blocului de paynicul imobilului care a încercat să o violeze. Deşi se spune că timpul vindecă rănile, semnele Dianei încă sunt vizibile, iar în sufletul ei aminitirile teribilului atac sunt încă vii. Adrian Enache i-a fost alături Dianei după momemtele de graoyă prin care a trecut şi se emoţionează profund când realizaează că Diana nu mai este o fetiţă. Solistul i-a transmis fetei un mesaj emoţionant în ziua în care ea împlineşte 18 ani.

"Diana mea trece de astăzi în lumea majorilor. 18 ani frumoşi. Îmi doresc ca viaţa să-i ofere în continuare ani strălucitori. Dienutza, Te iubeşte tata! Să fii sănătoasă, înţeleaptă şi veselă mereu!", a scris Adrian Enache pe pagina lui de socializare.

Mai multe