Fiica lui Adrian Minune defilează la «Vocea României». Cum a reacționat celebrul ei tată

23 noiembrie 2019 12:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Simionescu (16 ani), fiica lui Adrian Minune și sora mai mică a solistei Karmen, nu dezminte talentul familiei, iar vineri, 22 noiembrie, a mai înregistrat un succes la «Vocea României», în echipa lui Horia Brenciu.

Aseară, la Vocea României (PRO TV), ultimele șase echipe au luptat folosindu-și toate armele vocale pentru un loc în etapa confruntărilor, care va avea loc vineri, 29 noiembrie, de la ora 20:30. 

Echipa Smiley a avut un ultimul duel: Zoe vs Vasile vs Diandra, iar după ce a ascultat interpretările puternice și pline de energie ale acestora, Smiley a decis să meargă mai departe cu Zoe. Diandra va merge și ea mai departe, dar în echipa lui Horia Brenciu, care a ales să o salveze.  

Echipa Irinei Rimes a oferit două momente aseară: Maria, Cătălina și Emanuela au luptat pentru locul din etapa confruntărilor, Emanuela fiind cea calificată, iar lupta dintre Victoria, Eugeniu și Amanda a încheiat seara, ultima fiind cea care a primit o nouă șansă de la antrenoare.

Echipa Tudor a avut un moment extrem de puternic în care Mădălin, Ana Maria și Andreea au dat tot ce au avut mai bun, iar Ana Maria a reușit să se califice. Deși antrenorii nu mai aveau opțiunea de a salva, Mădălin i-a făcut pe Irina și Horia să apese butonul, iar Irina va avea un concurent în plus în etapa confruntărilor.

Horia Brenciu a avut emoții în două confruntări: în primul duel au luptat Alexandru, Teodor și Adriana Simionescu, ultima fiind cea care a reușit să se calfice, iar în cel de-al doilea: Luiza, Cristina & Viana și Iulia, Luiza reușind să-l convingă că merită să ajungă în următoarea fază a show-ului.

Cum a reacționat Adrian Minune la succesul fiicei sale de la «Vocea»

Vineri, 22 noiembrie, în etapa knockout-urilor, Adriana a concurat cu Adrian și cu Alexandru. Înainte de a ajunge pe scenă, tânăra a oferit un interviu în care a spus care a fost reacția lui Adrian Minune, tatăl ei, după ce a aflat că a trecut mai departe și că va ajunge în etapa knockout-urilor. „Tata, când a auzit că am intrat la «Vocea», a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la «Vocea României» să demonstrez ceva”, a declarat Adriana Simionescu. 

Citește și:

Ce mult a suferit fiica cea mică a lui Adrian Minune: «La grădiniță am fost marginalizată pentru că eram țigancă!»

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a venit la Vocea României și a intrat în echipa lui Brenciu

Mai multe