Fiica lui Boureanu și-a uitat tatăl! Își petrece timpul numai cu iubitul

28 noiembrie 2016 21:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pare să se fi aşternut, în sfârşit, liniştea în familia Boureanu! Ioana, fiica de 15 ani a politicianului, îşi vede senină de viaţa de adolescent, cu filme şi plimbări la mall, iar celebrul ei tată este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita tinerică. Fotoreporterii Click! i-au surprins în weekend, departe de problemele care le-au tulburat liniştea.

Zâmbitoare, mereu cu telefonul în mână şi însoţită de gaşca de prieteni. Aşa au „prins-o” fotoreporterii Click! pe Ioana Boureanu (15 ani), care se relaxa în weekend la mall. Îmbrăcată sport, dar în tendinţe, cu blugi „rupţi”, o bluză gri şi o geacă neagră din fâş, fiica fostului politician nu mai semăna deloc cu fata chinuită, care la începutul lunii septembrie şoca o ţară-ntreagă cu strigătele ei: “Dacă mă ia acasă, mă rupe cu bătaia!”. 

Ioana, cu prietenii la cafele şi la film

Adolescenta rebelă, care de la începutul scandalului cu tatăl ei s-a mutat la mama ei, îşi vede acum liniştită de viaţă. Ioana s-a răsfăţat aproape patru ore la un mall din nordul Capitalei: a stat la o cafenea cu prietenii şi cu iubitul, apoi, pe seară, au intrat la film, iar la ieşire au mai dat o tură pe la câteva magazine. 

Toată numai un zâmbet, Ioana Boureanu a arătat că e  cu adevărat relaxată şi că „despărţirea” de tatăl ei, care o creşte de la vârsta de 3 ani, i-a prins bine. ”De când a avut loc scandalul, Ioana nu a mai vorbit absolut deloc cu tatăl ei”, declara pentru Click!, în urmă cu două săptămâni, mama fetei, Irina Boureanu. Se pare că, de partea cealaltă a „baricadei”, şi Cristi Boureanu şi-a regăsit liniştea, chiar dacă are pe rol un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. 

Tot în weekendul trecut, fotoreporterii Click! l-au surprins şi pe  fostul politician, culmea, la o petrecere pentru copii, la un loc de joacă din cartierul bucureştean Pipera. Cristi a onorat, împreună cu iubita lui, Laura Dincă (20 de ani), invitaţia unor prieteni care-i organizaseră fiicei lor o zi de naştere de neuitat. Cristi a stat aproape două ore, a vorbit şi a râs cu ceilalţi invitaţi, dar nu şi-a neglijat nici tânăra iubită, pe care a pupat-o şi a îmbrăţişat-o non-stop.

Şi-a acuzat tatăl că e violent şi o bate

Scandalul izbucnit între Cristian Boureanu şi rebela sa fiică adolescentă a ţinut zile în şir prima pagină a ziarelor la începutul lunii septembrie. Ioana şi-a acuzat tatăl că „o rupe cu bătaia” şi a ţipat în plină stradă că nu vrea să meargă acasă şi că solicită intervenţia Poliţiei. Boureanu s-a apărat spunând că fiica sa fugise de acasă şi că el nu încerca decât s-o readucă pe drumul cel bun. Finalul: Ioana a fost luată de mama ei, iar fostul politician s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Acum, Cristi Boureanu şi fosta soţie, Irina Boureanu, se luptă în instanţă pentru custodia fetei, care a rămas în grija mamei până la finalizarea procesului.

Mai multe