Fiica lui Cabral s-a transformat într-o domnișoară superbă! A terminat clasa a opta

16 iunie 2017 13:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoții mari pentru Cabral și Luana, fosta soție a vedetei de la Pro TV. Fiica celor doi a terminat clasa a opta. La 15 ani, Inoke Ibaka este o domnișoară în toată legea, înaltă, brunetă cu părul cârlionțat.

Luana Ibaka a fost cea care a anunțat încheierea unei etape din viața lui Inoke, fiica pe care o are din scurta căsnicie cu Cabral.

”Genul acela de clipă în care uit tot ce a fost greu! Mulțumesc, Doamne... și doamne profesoare, directoare și unui șir de femei nevăzute aici care ne-au susținut”, a scris Luana joi pe contul personal de Facebook, în dreptul unui album foto de la absolvirea clasei a opta.

Prietenii virtuali ai Luanei au remarcat imediat frumusețea exotică a puștoaicei. La 15 ani, Inoke are aerul unei adevărate domnișoare și pozează deja cu multă dezinvoltură, dacă e să ne luăm după imaginile făcute publice de adolescentă pe rețelele de socializare.

Luana și Cabra Ibaka au avut o relație intensă timp de cinci ani, la începutul anilor 2000, în ciuda diferenței de 11 ani dintre ei. Au rămas prieteni buni după divorț, de dragul pasiunii care i-a adus împreună, dar mai ales spre binele fiicei lor.

Mai multe