Fiica lui Cornel Palade s-a mutat la Londra! De ce a luat această decizie în plină pandemie

17 august 2020 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta concurentă de la „X Factor”, dar și de la show-ul „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a luat o decizie radicală în plină pandemie de coronavirus.

Ada Palade (31 de ani), fiica îndrăgitului actor de comedie Cornel Palade (68 de ani),  a decis să se întoarcă în Marea Britanie, unde a mai lucrat, pentru a putea juca în piese de teatru și în musical-uri. Artista a mărturisit în repetate rânduri că în țara natală nu prea își găsește locul.

Puțini știu că Andrada, cum o cheamă în buletin, este o femeie plină de ambiție, ea reușind, în urmă cu câțiva ani, să scape de aproape 40 de kilograme după ce a eliminat din alimentație zahărul, sucurile carbogazoase și  pastele.

Cornel Palade și Ada au apărut împreună, anul trecut, la ”Te cunosc de undeva”: „Când era Ada micuță nu mă gândeam că o să urcăm împreună pe aceeași scenă. După ce a terminat liceul, am dat-o să facă Dreptul la Româno-Americană, dar, după șase luni, mi-a zis că nu înțelege nimic, s-o las în pace, pentru că ea vrea să cânte, să joace, să fie artistă”, a povestit Cornel. 

Mai multe