Fiica lui Costel Busuioc îşi încearcă azi norocul la “X Factor”

22 septembrie 2017 15:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Ioana Tabita, unul dintre cei patru copii ai lui ”Pavarotti din Carpați”, aşa cum e supranumit Costel Busuioc, încearcă să devină cunoscută, precum tatăl ei. Anul acesta, tânăra s-a înscris la audițiile “X Factor” (Antena 1), după ce a aflat de preselecții de la matinalul ”Neața cu Răzvan și Dani”. O vom vedea diseară, de la 21.15.

După ce tatăl ei s-a lansat în lumea muzicală, câştigând concursul de talente ”Hijos de Babel”, în 2008, fiica lui, Tabita, vine şi ea la “X Factor”. A motivat-o povestea părintelui ei, care lucra ca zidar în Spania, pentru a-şi întreţine familia, şi care şi-a schimbat viaţa după ce a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro de la ”Hijos de Babel”. Tabita are 18 ani şi e pasionată de muzică, dar până acum a cântat doar la biserică și s-a sfiit să își anunțe părinții că va fi jurizată de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

”Inițial nu îi spusesem că vin la <X Factor>, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să nu mă uit la o persoană anume în timp ce cânt, ca să nu am emoții”, a povestit Maria. Tocmai azi, când fiica sa apare în faţa juraţilor de la Antena 1, tatăl ei se află într-un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada. ”M-am obișnuit cu lipsa lui, am învățat să am grijă de mine și să fiu mai puternică. Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e și prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a povestit, emoționată, fiica tenorului. Tânăra a mai spus că-şi doreşte să calce pe urmele tatălui, dar prin forţele proprii.

Mai multe