Fiica lui Florin Salam a spart pușculița ca să-și facă videoclip de 15.000 €

3 iunie 2016 20:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Betty are doar 15 ani, dar deja își câștigă banii de buzunar din concerte. Mai nou, din tot ce a strâns la ciorap, frumușica puștoaică a investit 15.000 de euro în videoclipul piesei „Amândoi”, compusă de Mihnea Crăciunescu şi Mădălina Petre (Red Blonde).

Solista a filmat într-o clădire veche de pe Bulevardul Carol, urmând ca zilele acestea să plece în Bulgaria, pentru alte cadre: „Piesa e de vară şi va fi în topuri. Am filmat peste șapte ore într-o casă părăsită şi am fost alături de echipa mea, dar şi de mai mulţi figuranţi, fete şi băieţi. Am filmat cu Anton Gabriel, un model foarte sexy”, ne-a povestit Betty.

Puștoaica susține că a avut probleme la școală: „Sunt în clasa a șaptea, dar am avut câteva probleme din cauza carierei. Iar în 2009, după ce a murit mama, am stat un an acasă. Tatăl meu e alături de mine tot timpul, fără să-i cer ceva sau să-i zic. Sunt pe cont propriu, dar mă mai ajută, nu pot face totul de una singură. E mândru de mine şi mă sprijină din umbră, dar încearcă să nu mă sufoce. E altceva să construieşti totul singură şi altceva când ţi se dă cu linguriţa”, ne-a mai spus ea. Solista ne-a mai spus că a slăbit cinci kilograme, după ce luase proporţii. „Merg seara la alergat şi încerc să mănânc foarte puţin. Legume şi apă foarte multă”, a mai spus Betty, pentru Click!

Mai multe