Fiica lui Kim Basinger și a lui Alec Baldwin și-a pus "mască" în zona intimă

13 mai 2020 22:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când mama ta e Kim Basinger, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, nu ai cum să nu moștenești măcar o parte din sex-appeal-ului celei care te-a adus pe lume. Ireland Baldwin nu poate trece neobservată, iar cea mai recentă apariție a sa a făcut deliciul fotoreporterilor.

Fiica actorilor Kim Basinger și Alec Baldwin și-a etalat formele în timpul unei sesiuni de jogging, în Los Angeles. Ireland Baldwin (24 de ani) a ieșit să alerge însoțită de iubitul ei, solistul Corey Harper, iar ținuta sport pe care o purta i-a pus în valoare toate rotunjimile. Însă nu acesta a fost punctul culminant, ci gesturile pe care le-a făcut tânăra. Ireland a fost fotografiată scărpinându-se în zona intimă, deranjată, probabil, de colanții care pocneau pe ea. Dar această apariție nu e departe de cele cu care domnișoara Baldwin ce ne-a obișnuit până acum. Pe pagina ei de Instagram, ea are o întreagă colecție de fotografii sexy, care sunt urmărite de aproape 600.000 de fani.

Alec Baldwin, de șase ori tătic

Alec Baldwin (62 de ani) va deveni tată pentru a șasea oară anul acesta, cea de-a doua soție a actorului urmând să nască vara aceasta. Alec și Hilaria mai au patru copii: Carmen Gabriela, de 6 ani, Rafael Thomas, de 4 ani, Leonardo Angel, de 3 ani și Romeo Alejandro David, de 2 ani. Din relația cu Kim Basinger a rezultat frumoasa Ireland Baldwin.

Citește și:

Nu se mai oprește! Alec Baldwin, tată pentru a șasea oară la vârsta de 62 de ani

Fiica lui Kim Basinger și Alec Baldwin face reclamă la canabis în lenjerie intimă

Mai multe