Fiica milionarului Cornel Tăbăcaru, fotomodel pentru costumele ei de baie

11 decembrie 2018 18:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mezina milionarului Cornel Tăbăcaru s-a lansat peste hotare! Ştefana locuieşte la Londra şi a lucrat pentru revista Vogue, alături de celebrul creator de modă Jimmy Choo. A studiat la şcoli de prestigiu, iar acum a debutat în modă cu propria colecţie.

Cornel Tăbăcaru (67 ani), cu o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de dolari, a devenit celebru în întreaga lume după ce, în 2012, a refăcut traseul Titanicului, la bordul vasului ”Balmoral.” El este tare mândru de fiica lui, Ştefana Tăbăcaru (28 ani), care îi calcă pe urme, în domeniul afacerilor. Ea a lansat, weekendul trecut, linia de costume de baie „Tăbăcaru Swim”, într-un decor de poveste al unei locaţii de lux din Miami.

Printre invitaţii la eveniment s-au numărat Caitlin Burke, director la Moda Operandi, şi Daniela de la Aldo, care a asigurat încălţămintea colecţiei.  Ştefana a realizat chiar şi o şedinţă foto îmbrăcată în creaţiile ei,  pe un iaht de lux. Fata lui Tăbăcaru are o carte de vizită impresionantă. A studiat Jurnalismul la Universitatea Texas din Austin, a continuat doi ani la Universitatea Sorbona din Paris, după care a urmat doi ani de Relaţii Publice la Colegiul American din Londra. În 2012, a studiat Arta Contemporană la Sotheby’s Institute of Art din Londra, iar un an mai târziu s-a înscris la cursurile de la Parsons The New School for Design din New York, pe care le-a absolvit în 2015.

A lucrat pentru revista Vogue, dar şi pentru celebrul creator de modă Jimmy Choo. „Ştefana va vinde 80% pe Internet, în special prin Moda Operandi”, ne-a spus vestitul ei tată. Milionarul mai are o fată, Catinca (36 de ani), de meserie artist plastic, care deţine o galerie de artă în America. Familia se reuneşte şase luni pe an în Costa Rica, dar şi în Canada, unde ei deţin mai multe vile şi apartamente. 

Mai multe