Fiica Sânzianei Buruiană, dulce ca o bomboană la botez

21 mai 2016 16:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Izabela Ștefania Ioana este numele pe care micuța Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf l-a primit sâmbătă, 21 mai, în urma botezului de la Biserica "Sfântul Nicolae" din Capitală. Micuța a fost foarte bine dispusă chiar de dinainte să intre în lăcașul de cult și a zâmbit pe parcursul minutelor în care părinții ei au acordat interviuri reporterilor care au stat pe urmele lor.

Micuța de patru luni și jumătate a fost vedeta zilei. Îmbrăcată într-o rochiță roz și cu o floare de aceeași culoare realizată din material așezată pe cap, Izabela a arătat exact ca o bomboană fondantă.

Sânziana s-a îmbrăcat special pentru acest eveniment într-o rochie bej, deloc decoltată, dar decorată cu volănașe și accesorii strălucitoare, la care a asortat o pereche de pantofi în aceeași nuanță. Nicolae Zuluf a ales o ținută în alb și albastru deschis. Părinții s-au declarat fericiți de marele eveniment din viața lor.

"Nici la nuntă nu am fost așa de emoționată, dar cea mică merită orice. Tot timpul sunt emoționată. S-ar putea să plâng, sunt foarte emoționată întotdeauna când sunt cu ea undeva", a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars. 

Mai multe