Fiica Stelei Popescu a rezistat doar 3 luni în vila în care a murit mama ei

7 iulie 2020 7:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ies la iveală noi detalii despre Doina Maximilian (65 de ani), fiica adoptivă a Stelei Popescu, care a moştenit o avere de peste un milion de euro, după decesul actriţei. Dacă, iniţial, se mutase în vila în care mama ei şi-a dat ultima suflare, iată că nu s-a simţit confortabil acolo, astfel că şi-a cumpărat un apartament scump, de 300.000 de euro, susţin apropiaţii familiei.

Doina Maximilian (65 ani) este fata adoptată în copilărie de Stela Popescu, actriţa care a murit pe 23 noiembrie 2017, şi de soţul ei, textierul Puiu Maximilian, care a încetat din viaţă  în urmă cu 21 de ani. Fiica Stelei a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în buricul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă.

Stela Popescu mai avea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar a lăsat în cont şi peste 300.000 de euro, sumă care i-a revenit tot fetei sale.

Iată că, la scurt timp după ce Stela a murit, Doina şi-a mutat rapid reşedinţa în vila artistei. În urmă cu doi ani, femeia a fost surprinsă, de fotoreporterii Click!, cu treburi, prin curte: “Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva, aşa cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo. Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”, ne spunea Doina. 

Însă apropiaţii acesteia susţin că ea s-a mutat rapid din acest conac: ”Doina n-a rezistat mai mult de trei luni în casa Stelei. Deh, conştiinţa, că a moştenit atâtea şi nici pe la cimitir nu trece, nici pomeni nu face. S-a mutat în Bucureştii Noi". 

Mai multe