Finala "Românii au talent": Sala, înțesată de vedete

3 iunie 2016 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Românii au talent" este emisiunea care nu atrage numai atenția oamenilor obișnuiți, ci și a vedetelor, care se declară uluiți de momentele care se pun în scenă. Până acum, în edițiile live, oamenii din sală și din fața televizoarelor i-au putut vedea, cuminți și așezați în public, pe Amalia Enache, Cătălin și David Măruță, Sorana și Octavian Strunilă sau pe gimnaștii Marian Drăgulescu și Monica Roșu. Nici finala nu a făcut excepție.

Așa cum ne-a obișnuit, Cătălin Măruță a venit să-și susțină soția, pe Andra. Prezentatorul tv nu a lipsit de la niciuna dintre emisiunile live. Și Andi Moisescu a avut familia alături. Olivia Steer, soția, și cei doi copii au fost în sală. 

Giulia Anghelescu Huidu a fost și ea în platou, mai ales că săptămâna aceasta a făcut parte din familia PRO, căci a prezentat alături de Cove emisiunea "Vorbește lumea", pe care Adela Popescu a părăsit-o pentru a intra într-un scurt concediu prenatal.

Lângă Giulia s-a așezat mama lui Smiley. Tot din curtea internă a PRO TV a mai apărut și Nicolle Stănese, prezentatoarea de la "Bake Off România", care a venit însoțită de iubit, dar și Mihai Bobonete, actorul din "Las Fierbinți". 

Piticu', cunoscut românilor din trupa Simplu, în care a fost și Smiley, a fost în sală pentru a-l susține pe unul dintre finaliști, Florin Bontea, cel care a pus în scenă un număr de breakdance.

Mai multe