Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a ajuns de urgență la spital. N-a mai mâncat de zile întregi

14 februarie 2017 23:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, face ce face și ajunge în belele. Cu sau fără voia lui, tânărul dă de situații limită. Cea mai recentă pățanie l-a adus la spital, în toiul nopții.

După cum el însuși a mărturisit, a avut dureri de inimă și o stare proastă accentuată de faptul că nu mai mâncase de câteva zile bune. A fost nevoit să sune la 112 la trei noaptea. Cel mai rău este că era singur în casă.

"Îmi bubuia inima. Mi s-a făcut rău. Nu am mâncat de trei zile și am avut o cădere foarte puternică. Am chemat Salvarea la trei noaptea. Nu am mâncat și a început să mi se încețoșeze privirea și să îmi bubuie inima, m-am speriat și am chemat Ambulanța. De la nemâncat, fumatul pe stomacul gol... E o perioadă nașpa. Mi s-a făcut rău de două ori. În prima zi au venit la mine, i-am chemat, mi-au făcut o injecție în spate. Mi s-a mai făcut rău a doua zi și m-am dus la spital. Am niște probleme la inimă. Îmi bubuie inima, am și insomnii. Îmi caut și un job și îmi doresc mai multe lucruri", a spus David, printr-o intervenție telefonică, la Antena Stars, marți, 14 februarie.

Cu mama lui, David nu s-a mai văzut de anul trecut, căci, spune el, solista nu mai vrea o legătură strânsă cu fiul pe care l-a adoptat în urmă cu 18 ani. "Ea crede că dacă îmi plătește doar o chirie și o întreținere este suficient, dar nu e", a mai adăugat tânărul.

Mai multe