Fiul Claudiei Pătrăşcanu a împlinit doi ani! Ce tort i-a făcut artista

27 noiembrie 2016 21:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost petrecere mare în familia Claudiei Pătrăşcanu. Gabi jr., fiul artistei şi al lui Gabi Bădălău, a împlinit doi ani, motiv suficient pentru părinţii lui să dea un chef de pomină, cu zeci de invitaţi. Sărbătoritul a fost în centrul atenţiei şi răsfăţat cu fel de fel de jucării şi hăinuţe.

Claudia Pătrăşcanu este în al nouălea cer. Solista este însărcinată pentru a doua oară, iar a scos cel mai de suflet videoclip din carieră. "Povestea noastră" este o piesă cu totul specială pentru brunetă. Nu numai că este o melodie de dragoste, dar este inspirată din viața ei. Bruneta a ales un protagonist cu totul special, fiul său de un an, Gabriel, dar nu l-a neglijat nici pe soțul ei.

Băieţelul ei nu a fost vedetă doar în videoclip, ci şi cu o zi în urmă când părinţii i-au făcut o mare petrecere la anivesrarea de doi ani. Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au închiriat un întreg local pentru a-l sărbători pe fiul lor, căci invitaţii nu au fost puţini deloc. Gabi s-a simţit extraordinar mai ales când a văzut tortul cu personajele lui preferate din "Cars".

Mai multe