Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant după moartea solistului: Am rămas al nimănui

2 decembrie 2021 13:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântărețul Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut un gest frumos la 3 săptămâni de la moartea regretatului artist. Acesta a lansat o melodie și un videoclip în memoria artistului, intitulat "E pustie pădurea fără glas de turturea".

Tânărul cântăreț de muzică populară spune că Petrică Mîțu Stoian i-a fost ca un tată şi l-a îndrumat în cariera lui muzicală. Alin Gabriel a vorbit la România Tv despre ultimele clipe petrecute alături de cântărețul de muzică populară din Mehedinţi, care s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la numai 61 de ani. Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian a lansat și o piesă în amintirea mentorului său, iar în videoclip apar colaje cu imagini emoționante.„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Când am aflat că a murit, am avut o durere cum n-am mai simțit până acum. Nu este ușor să-ți pierzi unul dintre părinți. Chiar vorbeam la înmormântare cu colegii: înainte eram băiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui”, a declarat cântărețul Alin Gabriel la postul de televiziune. 

Alin Gabriel: "M-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uşi"

El a mai spus că la ultimele filmări la care au participat împreună, nimeni nu s-a gândit că nu îl va mai vedea pe artist. „Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus aşa, că era obosit, că u mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta îşi dorea”, a mai spus tânărul artist. Alin Gabriel l-a cunoscut pe marele artist din Mehedinți la un concurs muzical. „Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu eram concurent. Vă mărturisesc că atunci cand am aflat că este în juriu m-am dus cu teamă, pentru că era direct. «Tu cânţi, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânţi, pune mâna învaţă carte», mi-a zis. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit, m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uşi într-un timp scurt, pe care singur nu le-aş fi deschis”, a mai afirmat cântărețul Alin Gabriel.

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în Spitalul de Urgență Reșița, la vârsta de 61 de ani, în data de 6 noiembrie. Cântărețul era internat pe secția ATI a unității spitalicești, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. Cu o zi înainte el a fost la Clinica privată Nera, pentru un tratament post Covid. Cum s-a simțit rău, regretatul interpret a fost transportat de urgență la Reșița, însă medicii de acolo nu l-au mai putut salva, în ciuda eforturilor.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Petrică Mîțu Stoian, înmormântat lângă femeia care a avut grijă de viața lui. Artistul și-a pus pe cruce versurile Veronicăi Micle

Mai multe