Fiul lui Borcea stă îmbrăcat la plajă! Cu cine s-a întreţinut sub umbrelă

10 iulie 2016 14:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apariţie "all-black" a lui Patrick Borcea la malul mării. Fiul cel mare al fostului acţionar a atras toate privirile pe plajă la Mamaia. Îmbrăcat mai degrabă pentru o ieşire la plimbare, pe faleză, tânărul a stat tolănit la umbră, pe şezlong şi a butonat continuu telefonul.

Patrick Borcea (19 ani) face valuri la Mamaia. Fiul lui Cristi Borcea s-a relaxat la mulul mării în compania unui amic. Fotoreporterii Click! l-au surpins pe tânăr la plajă în compania uni amic, care stătea să prindă razele soarelui. Nu la fel de interesat să prindă un bronz uniform a fost fiul cel mare al fostului boss dinamovist.

Patrick s-a ocupat de o sticlă de vin, pe care a savurat-o împreună cu prietenul lui, şi a stat îmbrăcat pe şezlong, prababil din cauza faptului că nu este un obişnuit al sălilor de sport, ci mai degrabă al fast-food-urilor, unde se duce însoţit de bodyguard.

El a fost surprins de fotoreporterii Click! în urmă cu aproape două luni în timp ce lua masa la un restaurant unde cartofii prăjiţi şi hamburgării sunt la mare căutare.  

Mai multe