Fiul lui Călin Geambașu, declarații emoționante despre întâlnirea cu bunicul lui

4 februarie 2020 19:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

După șase ani în care și-au aruncat public acuzații grele și nu s-au mai văzut față în față, solistul Petre Geambașu (76 ani) e mândru că a făcut primul pas spre împăcarea cu fiul Călin (44 ani) și că și-a revăzut nepotul, pe DaviN (11 ani).

„E un pas spre o redresare a lucrurilor, în special pentru binele copilului. Micuțul are nevoie de stabilitate, de viață de familie, de sentimente ce se dezvoltă numai în cadrul familial. În primul rând, Călin trebuie să înțeleagă că «împăcarea» - dacă aceasta se va produce - înseamnă familia întreagă, adică Bica și Bicu (bunica și bunicul – n.r.). Niciodată altfel. Știți care a fost manifestarea lui DaviN la momentul vizitei mele? O bucurie imensă pentru toți trei, apoi o îmbrățișare lungă”, a spus Petre Geambașu pe conturile sociale.

DaviN a fost încântat de vizita bunicului. „Cât am stat la ei, DaviN a exclamat de două-trei ori: «Ah, Doamne, așa aș vrea să fie viața mea, cu bunic, cu bunică, cu mamă, cu tată, să fim o familie!»”, a mai spus Geambașu senior.

Mai multe