Fiul lui Costin Mărculescu, prima oară la Tv FOTO

28 ianuarie 2015 20:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa lui Costin Mărculescu s-a schimbat complet după ce a devenit părinte. Chiar dacă fiul său în vârstă de cinci ani a crescut până acum fără să ştie cine îi este tată, actorul încearcă să recupereze acum timpul pierdut.

În cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Acces Direct, Costin Mărculescu a avut parte de două premiere. A fost pentru prima dată când şi-a adus fiul în platoul unei emisiunii tv şi l-a prezentat tării, dar a şi stat faţă în faţă cu Mara Bănică, prietena sa de o viaţă, cu care s-a certat foarte rău după căsătoria cu Ela de la finalul anului precedent.

Viaţa lui Costin Mărculescu pare să fi intrat pe un făgaş normal. După ce ani de zile şi-a trăit tinereţea ca un trubadur şi părea că nimeni nu este în stare să-l cuminţească, o fostă iubită care a locuit în Australia în ultimii ani s-a reîntors în ţară împreună cu copilul lor, alintat Bibi de părinţi. După un test ADN care a confirmat legătura biologică dintre cei doi bărbaţi, micuţul a fost prezentat tatălui. Costin şi Samira s-au cunoscut în 2003, pe vremea când acesta avea o agenţie de modele şi tânăra era şi ea un manechin cunoscut. După ce Mărculescu a călcat strâmb, cei doi s-au despărţit, iar relaţia a fost reluată în 2008, când tânăra a rămas însărcinată. Cum proaspătul tătic era tânăr şi neliniştit, samira a plecat la familia ei în Australia unde a născut şi l-a crescut pe micuţ, departe de tatăl său natural. Acum însă Costin şi-a cunoscut băiatul şi se gândeşte intens la un viitor comun alături de cei doi.

Şi-a cerut scuze şi în faţa Marei Bănică

Scurtul mariaj cu Ela a fost momentul în care Mara Bănică şi Costin Mărculescu au devenit din cei mai buni prieteni, duşmani declaraţi cu plângeri penale formulate la Parchet. Atunci, jurnalista s-a supărat că a ajuns înaintea mirilor la Starea Civilă şi a scris pe pagina ei de socializare faptul că actorul şi soţia sa şi-au bătut joc de invitaţi. Ulterior Mara a dezvăluit faptul că Ella Mărculescu ar fi plecat de acasă după nuntă cu cadourile primite de cei doi proaspăt însurăţei, iar actorul a numit-o la acele momente "ordinara de Mara Bănică".

Mai multe