Fiul lui Florin Busuioc, primele declarații în urma infarctului tatălui său

7 noiembrie 2018 20:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Busuioc Jr., fiul îndrăgitului prezentator TV, a oferit primele declarații după ce tatăl lui a suferit un infarct marți seara, 6 noiembrie. Acesta susține că a aflat trista veste de la mama sa, abia a doua zi dimineață. Tânărul nu a avut, de-a lungul timpului, o relație prea bună cu tatăl său, în special după ce Florin Busuioc a decis să se despartă de mama acestuia.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct la sfârșitul unui spectacol de treatru, Central Park, din a cărui distribuție făcea parte, la Filarmonica Oltenia. Actorul a fost transportat de urgență la spital după incident, fiindu-i acordate și îngrijiri medicale la fața locului. Îndrăgitul prezentator de la Pro TV se află momentan în stare stabilă la Spitalul Fundeni din Capitală.

Cum a reacționat Florin Busuioc Jr., după ce tatăl lui a suferit un infarct

După ce multe vedete, colegi și prieteni de-ai lui „Busu”, au comentat pe marginea incidentului, urându-i acestuia însănătoșire grabnică, și fiul actorului a oferit primele declarații legate de infarctul tatălui său. Deși cei doi nu au o relație apropiată și anul trecut aceștia ajunseseră chiar să se certe, Florin Busuioc Jr. i-a urat tatălui său toate cele bune, dezvăluind că vestea că acesta are probleme de sănătate l-a întristat.

Tânărul a aflat despre incident de la mama sa, Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureş. Băiatul lui Florin Busuioc are 27 de ani și a fost internat în trecut la un centru de dezintoxicare din cauza drogurilor

„Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică”, a declarat Florin Busuioc Jr., conform celor de la Spynews.ro.

Fiul lui Busu îl acuză pe acesta că l-a abandonat 

În 2017, fiul lui Florin Busuioc a declarat în mod public că tatăl său l-a abandonat și i-a scris acestuia și o piesă, numită „Tată, de ce”, în care vorbea despre sentimentele sale față de tatăl lui care l-a părăsit. La rândul lui, prezentatorul TV a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, că regretă nespus faptul că nu a fost mai apropiat de fiul său. Florin Busuioc este tatăl a trei copii, un băiat, Florin Jr., din căsătoria cu Marieta, şi două fete, Natalie şi Catinca, din relaţia cu Liliana, cea de-a doua soție.

Florin Busuioc a fost operat după infarct

Florin Busuioc a ajuns marți seară, 6 noiembrie, la Spitalul de Urgență din Craiova. Medicii au decis să-l opereze imediat pe acesta, iar starea lui este în prezent una stabilă, conform informațiilor apărute în presă. Busu a avut nevoie de un stent după stopul cardio respirator pe care l-a suferit la sfârșitul spectacolului de treatru din care făcea parte. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Fundeni din Capitală.

Mai multe