Fiul lui Marcel Toader, devastat de durere: «Trec prin cea mai grea încercare»

5 august 2019 10:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lacrimi amare varsă toţi cei care l-au cunoscut pe Marcel Toader, iar fiul lui este devastat după moartea omului de afaceri. Fostul rugbist s-a stins fulgerător sâmbătă după-amiază în urma unui infarct,pe care l-a suferit în casa unor prieteni din Periş.

Marcel Toader a lăsat în urmă nu doar o mamă îndurerată, că şi un fiu care abia îşi găseşte cuvintele după ce a aflat de tragedia care s-a produs. Maximilian Toader a publicat un mesaj în care le mulţumeşte apropiaţilor pentru încurajări şi a mărturisit că face faţă greu veştilor care au lovit familia lui.    

"Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde, dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți! Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine (luni, 5 august) după orele 13:00-14:00 la capela Cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el! Încă o dată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rău, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevăratul Marcel Toader

Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc miercuri în satul Cumpana (Județul Constanța)!", a notat îndurerat maximilian Toader. 

Marcel Toader avea probleme cardiace mai vechi 

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază, 3 august, la doar 56 de ani. Sursele Click! ne-au dezvăluit că acesta a făcut infarct în timp ce era în vizită la niște prieteni din Periș, Ilfov. Fostul sportiv avea probleme cardiace mai vechi. În 2012, el a făcut infarct, dar atunci a fost salvat. Ulterior i-a fost montat un stent.  

Vestea tragică a fost făcută publică de prietenii lui Marcel Toader prin intermediul unor mesaje dureroase răspândite pe rețelele sociale. Omul de afaceri a fost resuscitat preț de 40 de minute, fătpă rezultat. Acesta va fi înmormântat miercuri la Constanța, alături de tatăl lui.

Citeşte şi:

Diana Bișinicu, mesaj dureros după moartea lui Marcel Toader: „Nașule, tu m-ai condus la altar, eu pe tine pe ultimul drum!”

Marcel Toader, înmormântat la Cumpăna, lângă tatăl lui. Amândoi au murit de inimă, mult prea devreme

Mai multe