Fiul Luminiței Anghel a aflat de la televizor că e adoptat

30 iunie 2016 23:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Drama din viața Luminiței Anghel continuă. Chiar dacă a ieșit în presă pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la fiul pe care l-a adoptat în urmă cu 18 ani, David (19 de ani), la episoadele lui de rebeliune și la faptul că ar fi șantajat-o emoțional, totul s-a întors cumva împotriva ei și a familiei sale.

Întregul conflict a secătuit-o de puteri pe solistă, care nu a mai participat la emisiunea "Wowbiz", de joi seară, 30 iunie, iar în locul ei a venit jurnalista Liliana Levința, bună prietenă a vedetei, care a dat câteva detalii cu privire la starea emoțională în care se află Luminița: "S-a simțit dezbrăcată în pielea goală în fața întregii țări. Din punct de vedere emoțional este la pământ. Deși pare, Luminița nu a dat din casă. Nu l-a trădat pe David, dar ea este extrem de dezamăgită."

Faptul că David este adoptat nu a fost un secret pentru presă, dar cântăreața a ales să-l protejeze pe cel care i-a devenit fiu și a încercat să-l țină cât mai departe de adevărul care ar fi putut să-l doboare. Cu toate acestea, pe când era doar un puști, David a aflat din greșeală. Despre episod a povestit tot Liliana Levința: "A aflat de la televizor, avea șapte ani, era la Constanța într-o cameră de hotel. A avut o reacție sfâșietoare. S-a dus la toaletă și a început să plângă. Luminița avea o înțelegere tacită cu jurnaliștii, pentru ca aceștia să nu spună public că David era adoptat. Dar s-a trezit o jurnalistă mai deșteaptă și a spus asta pe post."

"Sunt îndrăgostit de mama mea"

David este foarte atașat de cea care l-a adoptat. "O iubesc foarte mult, este totul pentru mine. Sunt îndrăgostit de mama mea, dar să nu înțelegeți asta într-un mod greșit", a afirmat tânărul. Își asumă greșelile pe care le-a făcut și le-a explicat în emisiune. "Am devenit foarte agresiv verbal, mă distanțasem, nu mai ieșeam din casă decât să merg la liceu. Am jignit-o pe mama. Cel mai tare atunci când s-a întors din America. La început, am fost bun prieten cu Silviu (soțul Luminiței Anghel n.r), dar pe parcurs, relația noastră s-a răcit. El m-a ajutat foarte mult, a fost partea masculină de care eu nu am avut parte mult timp. Nu l-am luat însă ca pe un tată, ci ca pe un prieten și nu înțelegeam de ce mă ceartă."

Mai multe