Fiul Luminiței Anghel, dat afară de la locul de muncă în prag de Sărbători, după nici o lună

12 decembrie 2016 22:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

În prag de Sărbători, puştiul rebel al Luminiţei Anghel nu o duce prea bine din punct de vedere financiar. După nici o lună, a fost concediat de la magazinul de pantofi unde se angajase şi de unde n-a apucat să ia nici măcar un salariu întreg.

Minunea n-a durat mult în viaţa lui David Puşcaş (20 de ani), băiatul pe care solista Luminiţa Anghel (48 de ani) l-a adoptat în timpul căsniciei cu Marcel Puşcaş, fost fotbalist şi antrenor. Luna trecută, tânărul rebel a dat semne că vrea să se cuminţească şi a decis să se angajeze. Asta pentru a avea bani de buzunar şi pentru a nu mai fi nevoit să stea cu mâna întinsă spre mama lui. Deşi în prima săptămână a lunii noiembrie îşi găsise de lucru la un magazin de pantofi şi genţi din Park Lake, mall-ul nou deschis în cartierul Titan, David Puşcaş nu a rezistat acolo nici o lună, fiind concediat după 28 de zile. Sursele Click! spun că băiatul avea probleme de acomodare şi nu ajungea niciodată la programul stabilit de şefii lui. Astfel că, zilele trecute, când a întârziat la muncă, David a fost înştiinţat că trebuie să îşi caute de lucru. Nici măcar nu şi-a luat tot salariul, ci jumătate, adică 700 de lei.

„David a fost concediat, dar nu renunţă la ideea de a munci. Vrea în continuare să se angajeze la o televiziune. Îşi doreşte acest lucru foarte mult, numai că nu l-a luat nimeni. Iar pentru că era în fiecare seară prezent la evenimente mondene, ajungea noaptea acasă, iar a doua zi nu se putea trezi pentru a merge la muncă. Culmea, mai stătea şi aproape de mall”, au povestit, pentru Click!, surse apropiate tânărului. Deşi se împăcase cu mama lui, iată că David e iar nemulţumit de faptul că Luminiţa Anghel nu îl ajută. „De Moş Nicolae a avut frigiderul gol”, ne-a mai povestit aceeaşi sursă. David Puşcaş încearcă să se descurce cum poate, iar weekendul trecut s-a implicat în „#proiectuliubesc”, al Martei Popescu, apărând în public îmbrăcat într-un costum de ursuleţ.

Mai multe