Fiul Mariei Marinescu îşi va vizita tatăl la puşcărie o dată la două luni

11 iunie 2015 21:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

E oficial! Maria Marinescu a divorţat şi e femeie liberă şi în acte. Începând de joi (11 iunie), creatoarea de modă nu mai poartă numele celui care i-a fost soţ, aşa cum le-a cerut chiar ea judecătorilor.  

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au ţinut cont de dorinţa Mariei Marinescu (36 de ani) şi a lui Frank Colin (41 de ani), ca băiatul lor, Levyn (5 ani), să fie crescut de mama lui. ”Stabileşte exercitarea autorităţii părinteşti în mod exclusiv în sarcina reclamantei, pentru minorul Levyn Joseph Frank Colin. Stabileşte locuinţa minorului la domiciliul mamei”, au hotărât judecătorii. 

Frank Colin va plăti o pensie de întreţinere de numai 243 de lei lunar, până la majoratul fiului, ţinând cont că francezul se află în puşcărie şi nu are nici un venit. Cel mic va păstra legătura cu tatăl lui, aşa cum a mai cerut Maria Marinescu, iar pe întreaga perioadă a detenţiei, copilul va fi dus, o dată la două luni, pentru trei ore, în vizită la închisoare.

Frank Colin se află de doi ani după gratii, în Franţa, fiind acuzat că ar fi liderul unei reţele de trafic de droguri, după ce un avion cu 700 kg de cocaină la bord a fost descoperit pe aeroportul Punta Cana din Republica Dominicană. El este singura persoană care se mai află încă după gratii, în Marsilia, dintre toţi cei reţinuţi iniţial. Procesul de desfăşoară cu greutate în Republica Dominicană, iar dacă va fi găsit vinovat, Colin poate primi până la 25 de ani de închisoare.

Mai multe