Fiul Matildei Pascal Cojocăriţa, a doua oară tătic! Prima imagine cu bebeluşul

7 aprilie 2015 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fericire mare în familia lui Alin Pascal, fiul cântăreţei de muzică populară . Săptămâna trecută, soţia lui, Elisabeta Cojocăriţa, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Cei doi mai au împreună un copil, pe Adam, în vârstă de doi ani, iar cuplul îşi doreşte o familie numeroasă.

Alin s-a căsătorit în toamna lui 2012 cu Betty, soţia lui fiind atunci însărcinată cu Adam, băieţelul cel mare. Cei doi miri au organizat petrecerea

într-un luxos local din Capitală, alături fiindu-le circa 200 de invitaţi. Pregătirile pentru nuntă. le-au lăasat o gaură uriaşă în buget, nu mai puţin de 80.000 de euro s-a speculat la vremea respectică că Alina pascal ar fi chetuit ca să-şi ducă aleasa inimii la altar. Încă de la nuntă cuplul îşi dorea o familie numeroasă. Mirii spuneau atunci că după naşetrea lui Adam vor mai lucra ca să aibă două fetiţe.

"Sunt sigur că voi avea trei băieţi. Mi-am dorit fată acum şi s-a născut Tudor. Dacă mai încerc odată să fac fată, va ieşi tot băiat. Trebuie să negociez cu soţia mea", a spus Alin Pascal la "Teo Show".

Betty a povestit că la cea de-a doua sarcină i-a fost mai greu decât la prima, că a luat 10-12 kilograme în greutate şi că ritmul alert de acum o va face probabil să le dea jos rapid. "Nu am fost atentă la acest aspect al greutăţii, dar nu m-am îngrăşat prea tare. Cu doi copii în casă e clar că le voi pierde în curând", a spus proaspăta mămică la emisiunea lui Teo. 

Mai multe