Fiul Olgăi Tudorache a venit din SUA să-i facă mamei parastas

23 ianuarie 2018 14:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 18 octombrie 2017, Olga Tudorache se stingea pe un pat de spital din București, unde fusese internată în urma unui atac cerebral vascular. Dispariția marii actrițe a fost un șoc pentru elevii ei, pentru colegi, dar și pentru toți iubitorii de teatru și film. Marea doamnă a scenei românești a fost comemorată, cu dicreție, de familie.

A fost un monument de tristețe la înmormântare, a refuzat orice dialog cu presa și a primit cu demnitate orice consolare venită din partea colegilor mamei lui. Fiul Olgăi Tudorache, Alexandru Avram (56 de ani), a fost la fel de discret și la parastasul de 40 de zile, pe care l-a organizat în noiembrie, în memoria mamei sale. Pentru bărbatul stabilit în SUA de ani buni nici un efort nu a fost prea mare pentru a-și comemora mama, așa că a zburat mii de kilometri până la București și a organizat pomana de 40 de zile, așa cum cer orânduielile bisericești.

Contactat de Click!, celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, bună prietenă cu regretata Olga Tudorache, ne-a spus că pomenirea făcută de fiul său a fost extreme de discretă. “Băiatul Olgăi a venit din America atunci când s-au împlinit 40 de zile de la moartea mamei sale și a făcut un parastas. Au participat apropiați din familie, dar și foști colegi de scenă cu care ea a lucrat. Întâi s-a mers la biserică, apoi la un restaurant. După ce a făcut acest lucru, băiatul a plecat înapoi în America”, ne-a spus Monica Pop.

Mai multe