Fiul Olgăi Tudorache, împietrit de durere la slujba religioasă a mamei!

21 octombrie 2017 14:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Olga Tudorache, marea doamnă a teatrului românesc, a fost condusă pe ultimul drum de către colegii de breaslă şi de toţi ei care au iubit-o şi au apreciat-o pentru contribuţia pe care a avut-o la dezvoltarea culturii teatrale. Singurul fiu al actriţei a venit din Statele Unite ale Americii pentru a fi prezent la înmormântarea mamei sale. Alexandru Avram a fost înmărmurit de durere pe tot parcursul slujbei religioase.

Alexandru Avram, singurul fiul al Olgăi Tudorache a venit din Statele Unite ale Americii pentru a-şi conduce mama pe ultimul drum. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Kreţulescu.

La slujbă au participat marile personalităţi ale teatrului românesc, printre care Oana Pellea şi George Ivaşcu. Fiul Olgăi Tudorache a fost împietrit de durere şi a privit întreaga ceremonie cu demnitate, primind consolările celor din jur.

S-a asigurat că totul se defăşoară potrivit programului şi a avut grijă la micile detalii pentru ca totul să fie în ordine. Şi-a interiorizat durerea nemărginită şi nu a vărsat nici o lacrimă, păstrând un aer solemn. A preferat să îţi ascundă durerea în spatele unor ochelari fumurii şi nu a dorit să dea declaraţii.

Mai multe